Jom hari ni kite buat ayam percik.sebenarnya saya windukan suasana bazar ramadhan.tapi dlam masa yang sama ade bagus nya sebap dalam tempoh . Gula merah 1 sudu makan; Video sebelum ini cik nor pernah kongsi resepi ayam percik pasar . Jom kita terus ke resepinya. Ramuan untuk ayam tu pun dah beri aroma .
Gula merah 1 sudu makan; Belah 4.kelar2kn sikit 2 cawan santan 2 sdb madu lebah 2 . 1 ekor ayam di potong 12. 3 cawan santan pekat ( sama dengan 1 biji kelapa) 3 sudu besar gula (boleh tambah kalau suka. Bahan untuk kuah percik pula: Masukkan gula melaka, madu, sos cili dan garam. Masak sampai ayam setengah masak, kemudian panggang ayam. Jom hari ni kite buat ayam percik.sebenarnya saya windukan suasana bazar ramadhan.tapi dlam masa yang sama ade bagus nya sebap dalam tempoh .
Untuk perapan, campurkan kisaran bawang merah, bawang putih, halia dan serai bersama serbuk ketumbar dan jintan manis serta 2 .
Bahan untuk kisar halus (perapan):. Jom hari ni kite buat ayam percik.sebenarnya saya windukan suasana bazar ramadhan.tapi dlam masa yang sama ade bagus nya sebap dalam tempoh . 1 ekor ayam di potong 12. Masak sampai ayam setengah masak, kemudian panggang ayam. Video sebelum ini cik nor pernah kongsi resepi ayam percik pasar . Apa yang buat sedap resepi ni bukan hanya kuah ayam percik je. Masukkan gula melaka, madu, sos cili dan garam. Tapi bahan perapan untuk ayam tu sendiri. Bahan untuk kuah percik pula: Gula pasir 1 sudu makan; Untuk perapan, campurkan kisaran bawang merah, bawang putih, halia dan serai bersama serbuk ketumbar dan jintan manis serta 2 . Rahsia resepi ayam percik pasar malam yang sedap. Ramuan untuk ayam tu pun dah beri aroma .
Bahan untuk kisar halus (perapan):. Rahsia resepi ayam percik pasar malam yang sedap. 1 ekor ayam di potong 12. Bahan untuk kuah percik pula: Untuk perapan, campurkan kisaran bawang merah, bawang putih, halia dan serai bersama serbuk ketumbar dan jintan manis serta 2 .
Masukkan gula melaka, madu, sos cili dan garam. Video sebelum ini cik nor pernah kongsi resepi ayam percik pasar . 1 ekor ayam di potong 12. Apa yang buat sedap resepi ni bukan hanya kuah ayam percik je. Gula pasir 1 sudu makan; Ayam percik pasar malam, special sikit sebab dibantu oleh anak2 bujang. Bahan untuk kisar halus (perapan):. Gula merah 1 sudu makan;
3 cawan santan pekat ( sama dengan 1 biji kelapa) 3 sudu besar gula (boleh tambah kalau suka.
Masak sampai ayam setengah masak, kemudian panggang ayam. Bahan untuk kisar halus (perapan):. Belah 4.kelar2kn sikit 2 cawan santan 2 sdb madu lebah 2 . Jom kita terus ke resepinya. Bahan untuk kuah percik pula: Masukkan gula melaka, madu, sos cili dan garam. 1 ekor ayam di potong 12. Jom hari ni kite buat ayam percik.sebenarnya saya windukan suasana bazar ramadhan.tapi dlam masa yang sama ade bagus nya sebap dalam tempoh . Gula pasir 1 sudu makan; Tapi bahan perapan untuk ayam tu sendiri. Untuk perapan, campurkan kisaran bawang merah, bawang putih, halia dan serai bersama serbuk ketumbar dan jintan manis serta 2 . Gula merah 1 sudu makan; Rahsia resepi ayam percik pasar malam yang sedap.
Belah 4.kelar2kn sikit 2 cawan santan 2 sdb madu lebah 2 . Masak sampai ayam setengah masak, kemudian panggang ayam. Rahsia resepi ayam percik pasar malam yang sedap. Jom kita terus ke resepinya. 1 ekor ayam di potong 12.
3 cawan santan pekat ( sama dengan 1 biji kelapa) 3 sudu besar gula (boleh tambah kalau suka. Bahan untuk kuah percik pula: Masak sampai ayam setengah masak, kemudian panggang ayam. Rahsia resepi ayam percik pasar malam yang sedap. Bahan untuk kisar halus (perapan):. Gula merah 1 sudu makan; Jom hari ni kite buat ayam percik.sebenarnya saya windukan suasana bazar ramadhan.tapi dlam masa yang sama ade bagus nya sebap dalam tempoh . Belah 4.kelar2kn sikit 2 cawan santan 2 sdb madu lebah 2 .
Ramuan untuk ayam tu pun dah beri aroma .
3 cawan santan pekat ( sama dengan 1 biji kelapa) 3 sudu besar gula (boleh tambah kalau suka. Belah 4.kelar2kn sikit 2 cawan santan 2 sdb madu lebah 2 . Gula pasir 1 sudu makan; Masukkan gula melaka, madu, sos cili dan garam. Jom hari ni kite buat ayam percik.sebenarnya saya windukan suasana bazar ramadhan.tapi dlam masa yang sama ade bagus nya sebap dalam tempoh . Apa yang buat sedap resepi ni bukan hanya kuah ayam percik je. Masak sampai ayam setengah masak, kemudian panggang ayam. Rahsia resepi ayam percik pasar malam yang sedap. 1 ekor ayam di potong 12. Gula merah 1 sudu makan; Bahan untuk kuah percik pula: Jom kita terus ke resepinya. Tapi bahan perapan untuk ayam tu sendiri.
Resepi Ayam Percik Madu : Resepi Ayam Panggang Madu / Ramuan untuk ayam tu pun dah beri aroma .. Tapi bahan perapan untuk ayam tu sendiri. Masak sampai ayam setengah masak, kemudian panggang ayam. Gula merah 1 sudu makan; Apa yang buat sedap resepi ni bukan hanya kuah ayam percik je. Gula pasir 1 sudu makan;
0 Komentar